Charcuteri af ´den lille slagter´ / Særlige hollandske specialiteter

• Wiljo og hans kone Rolande har et prisvindende slagteri i det østlige Holland og fremstiller lufttørret oksekød i verdensklasse samt utrolig lækre pølser.

Kroghængt, lufttørret oksekød

• Oksekødet stammer fra hollandske kødokser af racen Blonde d’Aquitaine og er helt frit for konserveringsmidler og vand- saltindsprøjtninger. Her er tale om den rene vare. Kødet bliver kroghængt – det tørres og modnes naturligt over 4-8 uger – mere, hvis det kræves for et optimalt resultat.

• Den lille slagterens oksekød har et fedtindhold på mindre end 6 % og kan holde sig på køl (<4C) i min. 4 mdr. og i fryseren (-18C) i min. 12 måneder.

• Egner sig fortrinligt til tapas, forretter, frokost eller pålæg. Prøv for eksempel at vikle en skive lufttørret oksekød omkring en stykke bøffelmozzarella eller et halvt æg. Slagterens lufttørrede oksekød kan også med fordel skæres i terninger og bruges i en pastaret. Eller bland kødet med en god olivenolie til salaten.

Hjemmelavede pølser og salami

• Den lille slagter har flere specialiteter, nemlig dejlige hjemmelavede pølser som kommer i forskellige smagsvarianter, samt en original hollandsk salami. Kødet stammer udelukkende fra glade, fritgående grise.

Vores produkter