Om os

Marion Huijink, ejeren af Dutch Deli, har boet i Danmark siden 2011, og kommer oprindeligt fra den østlige del af Holland. Den del har et mere landligt miljø og er rig på gårde, marker og skove. Herfra kommer de fleste af hendes foretrukne producenter.

Jeg flyttede til Danmark i 2011 for at være sammen med min danske kæreste. Jeg blev forelsket i dette land og det eneste jeg savner, er min familie, mine venner og mine favorit gårdprodukter fra Holland.

I det område jeg kommer fra, som er et rigtigt bondeområde, er det at være bonde noget at være stolt af, og jeg ved præcis på hvilke gårde, man kan købe de bedste specialiteter. Hver gang jeg har været i Holland har jeg taget de lækreste oste, charcuteri og tilbehør med hjem til Danmark. Her har jeg delt dem med venner og familie og de er alle blevet meget begejstrede og overraskede over specialiteterne. Det har inspireret mig til at starte Dutch Deli.

Jeg kender ejerne på alle gårdene personligt og jeg ved, hvor meget omhu og kærlighed de lægger i fremstillingen af deres produkter og hvor højt de prioriterer dyrevelfærd. Jeg har oplevet fremstillingsprocessen tæt på. Hver ost, pølse eller marmelade har sin egen historie og den vil jeg meget gerne fortælle!”

Marion ostelager Boerenkaas